eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Nyitókép: Pexels.com

Olyan jármű bukkant fel az M2-esen, hogy azonnal riasztást kellett kiadni

Közutasok vonták ki a forgalomból az idős kerékpárost, aki az M2-es autóúton tekert.

Az idős férfi május elején az M2-es leállósávjában egészen az M0-s csomópontjáig tekert, a kihajtóágon centikre került az autóktól. A Magyar Közút egyik útellenőre állította meg a dunakeszi csomópontnál, és megérkezett az autópálya-rendőrség is - írja a vezess.hu.

A kerékpárt berakták az útellenőri autóba, majd a közeli dunakeszi mérnökségre szállították a férfit, akinek végül helyszíni bírságot kellett fizetnie.

Címlapról ajánljuk
Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Egyre olcsóbban lehet új autókat vásárolni, ami idővel kedvező hatással lehet a használt autók piacára – mondta az InfoRádióban a hasznaltauto.hu márkamenedzsere. Lőcsei Dániel hozzátette: az árak várható mérséklődésével hosszabb távon megfiatalodhat az autópark.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Magyarország is aláírta a svájci záródokumentumot

Magyarország is aláírta a svájci záródokumentumot

Ukrajna területi épségének kell alapját képeznie bármilyen békemegállapodásnak - áll a svájci Bürgenstockban az ukrajnai béke előmozdítása érdekében rendezett kétnapos konferencia zárónapján, vasárnap kiadott záróközleményben. A nyilatkozatot a részt vevő 93 országból 81 írta alá, valamint az Európai Unió, a legfontosabb kimaradók között szerepel India, Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emírségek, Indonézia, Mexikó, Örményország, Vatikán, Kolumbia és a Dél-afrikai Köztársaság; ezek az országok eleve külügyminiszteri vagy alsóbb szinten képviseltették magukat a tanácskozáson. A megfigyelőként részt vevő Brazília szintén nem írta alá a dokumentumot, de a konfliktusban közvetíteni próbáló Törökország igen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×