eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Nincsenek szavak arra, amit ez az autós művelt – videó

Lecsapta a tükröt, majd megállás nélkül továbbhajtott.

A hét elején rögzítette az alábbi balesetveszélyes és egyben érthetetlen szituációt a Bp-i Autósok egyik olvasója Pest megyében.

A videót beküldő sofőr beszámolója szerint április 16-án, Szentendrén, a Bükkös-pataknál lévő zebránál történt az eset. „Telefont nyomkodott vagy valamilyen szer hatása alatt volt, nem tudom, mert miután lecsapta a bal tükrömet, megállás nélkül továbbment” – fűzte hozzá.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 05:45
×
×
×
×