eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő beszédet mond a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal államalapító Szent István király tiszteletére a Miskolci Nemzeti Színházban rendezett ünnepi megemlékezésén 2023. augusztus 18-án.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Szentkirályi Alexandra: vajon kihez folyik el a budapestiek pénze?

Új Facebook-videót posztolt a Fidesz és a KDNP főpolgármester-jelöltje.

Budapest ma Gyurcsány Ferenc fogságában van. Ő csinált főpolgármestert Karácsony Gergelyből, akit azóta bábként rángat - mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videójában.

"Vajon kikhez folyik el a budapestiek pénze? Fordítsuk fel Gyurcsány Ferenc lapjait és vegyük sorra, kik ülnek a Városháza kényelmes kifizetőhelyein" - fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

"Első emberünk Mártha Imre", akit 2006-ban, Gyurcsány alatt neveztek ki a Magyar Villamos Művek (MVM) vezérigazgatójává - mondta. "Ez idő alatt

úgy lett veszteséges az MVM, hogy közben külföldi áramszolgáltatók rengeteg pénzt kerestek"

- hangsúlyozta a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra emlékeztetett, amint Karácsony Gergely beült a főpolgármesteri székbe, "jó bábként" azonnal ki is nevezte Mártha Imrét a Budapesti Közművek vezérigazgatójának.

"El is kezdte kitömni milliós bónuszokkal, és szemmel láthatóan Mártha nagyon szereti a luxust" - jelezte a videóban a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, megjegyezve, Gyurcsány Ferencet egy percig sem zavarta Mártha viselkedése, sőt azt mondta, hogy ő több Mártha Imrét szeretne. "Több Mártha Imre nincs a városházán, de Gyurcsány embereiből akad még bőven, ebből is látszik, hogy Gyurcsánynak van főpolgármestere, a budapestieknek nincs" - jelentette ki a kormánypárti politikus, hozzátéve, a fővárost ki kell szabadítani "Gyurcsány hálójából" és "ki kell söpörni" az embereit a Városházáról.

"Változást Budapesten!" - zárta videóját Szentkirályi Alexandra.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×