eur:
389.72
usd:
363.6
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Budapest Airport Zrt.

Sávzárás, torlódás és dugó várható a repülőtér melletti útfelújítások miatt

A menetrend nem változik, de kijutni nehéz lesz a repülőtérre.

Az MKIF – Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt. 2024. április 2-tól ütemezett útfelújítási munkákat kezd az M4-es autóút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett található csomóponti ágaiban.

A burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni. A kivitelezési munkák több ütemben zajlanak majd, és előreláthatóan május közepéig tartanak. Egy-egy ütemben egyszerre csak egy csomóponti ág kerül lezárásra, hogy a forgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarják. Az erre közlekedőknek torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk.

Az első ütem során az M0-s autóút felől a repülőtérre vezető kihajtó ág kerül lezárásra. Így a repülőtér azon a héten, az M0 autóút felől közvetlenül nem lesz elérhető, tovább kell haladni Budapest irányába és a Market Central bevásárlóközpontnál lévő kettős körforgalomban visszafordulva, Budapest felől lehet megközelíteni a légikikötőt. Az első ütem várhatóan április 7-én (vasárnap) fejeződik be - tájékoztatott az Útinform.

A Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy utazásuk tervezésekor tájékozódjanak a forgalmi helyzetről és induljanak el időben. A terelések és lezárások a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek, ám a repülőgépek menetrendjében nem lesz változás. A forgalmi változásokról a Budapest Airport és az MKIF oldalán lehet tájékozódni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×