eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Gyurcsány Ferenc, DK elnöke a színházak finanszírozásáról szóló törvény vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Súlyos vádakkal állt elő Gyurcsány Ferenc

Ha közeledik a választás, akkor a Fidesz a régi megszokott fegyveréhez nyúl. Megpróbálja befeketíteni az ellenfelét, ha kell, akkor koncepciós eljárásokat indít - állítja a Demokratikus Koalíció elnöke.

Facebook-videójában közli: ők viszont nem engedik, hogy ilyen módon próbálják meg elhomályosítani a pedofilbotrány ügyét.

"Varju László és Fekete-Győr András ügye nem az első és nem az utolsó, ahogy látom az elmúlt napok történéseit. Nagyon egyértelmű és nagyon világos. Ezt mondják a még meglévő rendőrségi forrásaink is, hogy

iszonyatos a nyomás rajtuk a kormány környezetéből, a kormányzó párt környezetéből, hogy ha kell, ha nem, indítsanak eljárásokat ellenzéki politikusok, kerület- és városvezetők ellen.

Nincs ez rendben. Nem ilyen országot akarunk, ahol az igazságszolgáltatás valójában a hatalom hazug szolgálatába szegődik" - mondja Gyurcsány Ferenc a videóban, azt állítva, hogy az eljárások indításában hajlandó közreműködni a rendőrség és az igazságszolgáltatás egy része is.

Hozzáteszi, hogy az ellenzéki párt a rendelkezésére álló eszközöket használni fogja, hogy "megvédje a kollégáit".

"Mert persze a bűnösnek bűnhődni kell, de annyit nem érhet egyetlen hatalom sem, hogy ártatlan embereket cibáljanak meg. Mert persze, majd hogyha vége lesz a választásoknak, majd ki fog derülni, hogy ja, mégsem voltak bűnösök. De addigra meghurcoltak embereket, családokat, addigra a nép nem gyakorolhatta őszintén választójogát, mert elvették tőle hazugsággal" - közölte.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×