eur:
389.55
usd:
361.64
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Az áradó Rába folyó Csörötneknél 2023. augusztus 5-én. A Nyugat-Dunántúli Vízügy Igazgatóság tájékoztatása szerint a Rába vízszintje ezen a napon hajnalban 476 centiméteres vízállásnál tetőzött. Körmendnél reggel 387 centimétert mértek, a tetőzést itt 500-510 centimétert meghaladó vízállással másnap reggelre várják, ami miatt a szakemberek szerint a legmagasabb harmadfokú árvízvédelmi készültség elrendelésére lesz szükség a folyószakaszon.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Szörnyű állapotban lévő holttest került elő egy magyarországi folyóból

Holttestet talált egy horgász a Rábában.

Az emberi maradványokra egy horgász talált rá a Nicki Műgátnál - írja a vaol.hu.

Nick polgármestere, Csorba Józsefet megerősítette a hírt. "A Rába jobb partján találták a holttestet, tehát nem a nicki oldalon, hanem Csönge vagy Kenyeri környékén. Úgy tudom, hogy

a holttest több hónapja a vízben volt már,

egy horgász találta meg és értesítette a hatóságokat".

A Vas Vármegyei Katasztrófavédelem ügyeletes munkatársa a lapnak annyit mondott, hogy a répcelaki önkormányzati és a nicki önkéntes tűzoltók segítségét egy halott személy kimentésében a Nicki Műgát környékén. A tűzoltók egy csónakkal megközelítették a holttestet, akit kihúztak és a csónakba helyeztek.

Még nem tudni, hogy pontosan mi történt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×