eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Bő másfél napra elfelejthetjük a Telekom bizonyos szolgáltatásait

Cserébe korlátlan mobilnetet kap mindenki.

A Telekom alkalmazás, a Telekom-fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál sem lesz elérhető március 14-én (csütörtök) 18 órától várhatóan március 16-án (szombat) 8 óráig – idézi a Hvg.hu a Magyar Telekom bejelentését. A tájékoztatás szerint március 14-én csütörtökön az üzletek is a nyitvatartási időnél hamarabb, 18 órakor bezárnak.

A karbantartás ideje alatt a 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal áll rendelkezésre és a várakozási idő is az átlagosnál hosszabb lehet.

A Domino feltöltőkártyás ügyfelek számára fontos: a Telekom saját felületein nem lehet majd egyenlegfeltöltést végezni. A partnereknél (benzinkút, posta, bank stb.) változatlanul rendelkezésre áll majd ez a lehetőség.

Az ütemezett karbantartás ideje alatt a mobil- és az otthoni szolgáltatások azonban működni fognak.

A Telekom ügyfelei a mobil díjcsomagjukba foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások: az otthoni (vezetékes) telefon, internet és a TV szolgáltatás is működni fog.

Tekintettel arra, hogy a karbantartás időszaka alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő vásárlása nem lesz elérhető, a társaság ezen időszakra

korlátlan netet biztosít minden lakossági és üzleti mobil ügyfele számára belföldön, amit automatikusan aktiválnak mindenkinél.

Külföldi tartózkodás esetén pedig az EU-ban 5 GB netet, míg EU-n kívül 2 GB EU-n kívüli netet biztosít, melyet szintén automatikusan aktivál, az ügyfeleknek nincs ezzel teendője.

A szolgáltató oldalán minden részlet megtalálható az ideiglenes leállásról. A vállalat ígéri, a karbantartás előtti napokban, illetve annak ideje alatt Facebook-oldalán folyamatosan tájékoztatást ad a fejleményekről.

Címlapról ajánljuk
Fáklyával állunk az alagút végén – új albummal készül Leslie Mándoki

"Fáklyával állunk az alagút végén" – új albummal készül Leslie Mándoki

Új albummal jelentkezik május 10-én a 30 éves Mandoki Soulmates. A lemez a digitális csalások és átverések korszakában a “visszatérés az analóghoz” életérzést hivatott bemutatni, az albumot ugyanis teljesen analóg módon vették fel és állították elő. A dalszövegek a kortárs világválságokat célozzák meg. Az InfoRádió a dalszerző-producer-énekest kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×