eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 21. vasárnap Konrád
Magyar szurkolók a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Magyarország - Litvánia mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2023. június 20-án.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Nem elég, hogy bokáját törte, még fizethet is a szurkoló – videó

Vádat emeltek a renitens drukker ellen. A pénzbüntetés mellett a stadionokból is kitilthatják egy időre.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség szerint a 47 éves férfi 2023. november 19-én nézőként vett részt a XIV. kerület, Puskás Ferenc Stadionban megrendezett Magyarország – Montenegró válogatott futballmérkőzésen.

A vádlott röviddel a mérkőzés lefújását követően, ittas állapotban fellépett a lelátót a pályától elválasztó korlátra, majd beugrott a pálya nézőktől elzárt területére, amelynek során - földet éréskor - eltörött a bokája. Ezt követően a stadion biztonsági szolgálatának munkatársai a férfit kikísérték a pályáról, a helyszínre hívott mentők pedig elszállították.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfit sportrendezvényen elkövetett rendbontás vétségével vádolja. A kerületi ügyészség arra tett indítványt a vádiratban, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével hozzon érdemi döntést, a férfival szemben büntetővégzéssel pénzbüntetést szabjon ki, továbbá határozott időre tiltsa el valamennyi, Magyarországon rendezett sportrendezvény látogatásától.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 21. 19:42
×
×
×
×