eur:
393.05
usd:
366.52
bux:
66771.49
2024. április 25. csütörtök Márk
Budapest, 2021. január 19. A Móricz Zsigmond körtéri végállomáson várakozó 6-os villamos indulás előtt. MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán

Ne várja a 6-os villamost

A 6-os villamos helyett február 26-án éjszaka, hétfőről keddre virradóra pótlóbusz jár karbantartás miatt.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a pótlóbuszra a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken lehet fel- vagy leszállni. A járat a Széll Kálmán tér felé nem áll meg a Margitszigetnél.

Tudatták azt is, hogy a 931-es autóbusz Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett szintén a közúton kijelölt megállóban áll meg.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×