eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: BKK

Figyelni kell, mire szállunk fel vasárnap délelőtt

Megemlékezés miatt változik a 2-es, a 2B, a 23-as villamos és a 15-ös busz közlekedése vasárnap 9.30 és 11.00 óra között.

A tájékoztatás szerint a megemlékezés február 25-én az V. kerületi Vértanúk terén lesz.

A 2-es, a 2B és a 23-as villamosok rövidített útvonalon, a déli végállomások és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekednek. A 15-ös autóbusz a Boráros tér felé a Kossuth Lajos tér és a Petőfi tér között módosított útvonalon, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a József Attila utcán át jár.

A 2-es és a 2B villamosok nem érintik a Jászai Mari tér és az Országház, látogatóközpont megállókat, a Kossuth Lajos térnél pedig a Széchenyi rakparton lévő megállóban lehet felszállni a járművekre. A Kossuth Lajos tér és a Szent István körút között a 15-ös autóbusszal lehet utazni.

A 15-ös autóbusz a fenti időszakban nem érinti a Széchenyi utca, a Zrínyi utca, illetve a Dorottya utca (Vörösmarty tér) megállókat, de megáll az Arany János utcánál a 9-es busz, a Deák Ferenc térnél a 105-ös busz, a Hild téren és a Széchenyi István téren a 16-os busz, a Vigadó téren pedig a villamospótló busz megállóhelyén. A Kossuth Lajos térnél a Boráros tér felé tartó járatra a 70-es, és a 78-as trolibuszok megállóhelyén lehet felszállni - ismertette a BKK.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×