eur:
392.71
usd:
366.34
bux:
66745.39
2024. április 25. csütörtök Márk
Papp László (Fidesz-KDNP) polgármester beszédet mond az Opus Titász Zrt. Debrecen nyugati határában megépült Macs 132/22kV-os áramhálózati alállomásának átadásán 2023. október 10-én. A csaknem ötmilliárd forintos beruházással elkészült alállomás biztosítja majd a debreceni észak-nyugati ipari övezetbe települt cégek, köztük a BMW autógyár áramellátását.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Fontos jelöltről döntött a Fidesz

Debrecenben a 2014 óta a várost vezető Papp László lesz a kormánypártok polgármesterjelöltje.

A Fidesz Debreceni Szervezetének tagsága a keddi jelöltállító ülésén döntött a 2024. évi önkormányzati választáson induló polgármesterjelölt és önkormányzati képviselőjelöltek személyéről – tudatta a Fidesz Debrecen Facebook-oldalán.

Mint írják, a céljuk, hogy Debrecen erős, jólétet biztosító, gondoskodó otthonunk legyen. "Eltökéltek vagyunk abban, hogy a debrecenieket szolgáljuk. Köszönjük a debreceniek elmúlt 25 éves töretlen bizalmát és támogatását, számíthatnak ránk, mert szívügyünk ez a város" – olvasható a posztban.

A kormánypárt polgármesterjelöltje az a Papp László, aki 2014 óta vezeti a második legnagyobb magyar várost.

"Köszönöm a Fidesz debreceni csoportjának támogatását a június 9-ei önkormányzati választásra szóló újraindulásomhoz. Célom továbbra is az, hogy Debrecen erős, jólétet biztosító, gondoskodó otthonunk legyen. Határozott célom, hogy együtt folytassuk a város fejlesztését, a debreceniek szolgálatát" – írta Facebook-oldalán a polgármester, aki 1998 óta tagja a városi képviselő-testületnek.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×