eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Koraszülött baba lába a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának koraszülött intenzív osztályán a koraszülöttek világnapján, 2015. november 17-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Nyomoz a rendőrség az egyik, Nyíregyházán meghalt kismama ügyében

Rendőrségi ügy lett a tavay novemberben a nyíregyházi kórházban meghalt egyik kismama esetéből.

Nyomozást indított a rendőrség annak az újfehértói anyának a halála miatt, aki a szülés után életét vesztette a nyíregyházi kórházban.

A 28 éves újfehértói asszony császármetszéssel szülte meg ikreit (ők jól vannak) ám a műtét után rosszul lett, intenzív osztályra került, másnap pedig meghalt - derül ki az RTL riportjából.

Az ügyben az elhunyt nő férje tett feljelentést, ő kérte, hogy a felesége halálának körülményeit vizsgálják ki.

A rendőrségi nyomozásban egyelőre nincs gyanúsított.

Ahogy arról az Infostraton is beszámoltunk novemberben egy napon belül két kismama is meghalt a nyíregyházi kórházban úgy, hogy egy kórteremben is voltak. Az intézmény szerint indítottak vizsgálatot, amely azt állapította meg, hogy a két eset között nincs összefüggés. Szerintük mindkét kismamánál előre nem látható események történtek, amit a szakszerű ellátás ellenére sem tudtak visszafordítani.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×