eur:
389.57
usd:
363.23
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Az M0-s autóút 11-es út és M3-as autópálya közötti szakasza Budapest határában 2014. december 11-én. Megszűnik januártól az M0-s általános díjmentessége. Az NFM közleménye szerint a körgyűrű M5-ös és M4-es (4. sz. főút), valamint M3-as autópálya és 11. sz. főút közötti szakaszai, és a gyorsforgalmi úthálózat M0-s autópályán belüli részei (például M1-es és M7-es bevezető a Budapest táblától) januártól csak matricával használhatók. Az M0-s körgyűrű egyes elemei uniós forrásból épültek vagy újultak meg, ezeken a szakaszokon a díj bevezetését az EU támogatási szabályai nem teszik lehetővé.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Tömegbaleset az M0-son, alakul a gigadugó

Több jármű ütközött össze az M0-s autóút keleti szektorában, Maglód térségében, az M5-ös autópálya irányába.

Az Útinform közleménye szerint a sérült járművek a 48-as kilométernél lévő csomópontnál a gyorsító és a külső sávot foglalják el.

A közösségi médiában azt írják, hogy egy kamion műszaki hiba miatt állt, amikor egy furgon és egy Mercedes nekiütközött hátulról. A Mercedes sofőrje könnyebb fejsérülést szenvedett. A helyszín egyébként helyesen a 48. és a 47. kilométerszelvények közötti rész.

A dugó már majdnem 10 kilométeres, az M31-es autópálya végén, az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalára felhajtók is számítsanak torlódásra.

Aki teheti, válasszon másik útvonalat!

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×