eur:
389.32
usd:
363.98
bux:
68107.49
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor levelet írt

Levélben köszöntötte a magyarországi zsidóságot Orbán Viktor miniszterelnök hanuka ünnepe alkalmából - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az év legsötétebb napjain meggyújtott hanuka-gyertyák arra emlékeztetnek, hogy a leghosszabb éj sem tarthat örökké, és még a legnehezebb időszakoknak is vége szakad egyszer - írta Orbán Viktor, hozzátéve: ez az üzenet különösen fontos most, amikor Európa-szerte erősödik az antiszemitizmus, melynek következtében ártatlan embereket érnek támadások pusztán származásuk és hitük miatt.

Jó érzéssel tölt el, hogy Magyarország ezekben a nehéz időkben is a béke szigetét jelenti a világban, ahol minden zsidó honfitársunk biztonságban élhet és ünnepelhet - fogalmazott a kormányfő.

"Engedjék meg, hogy Magyarország miniszterelnökeként tisztelettel köszöntsem Önöket a fény ünnepén, és azt kívánjam, hanuka csodája hozza el a várva várt békét is mindannyiunknak!" - zárul Orbán Viktor ünnepi levele, melyet idén is a hazai zsidó szervezetek vezetőinek kézbesítettek.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×