eur:
390.68
usd:
364.89
bux:
68315.13
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Tél van, tessék vigyázni – erre vannak most balesetek, fadőlések

M1, M7, 3-as, 53-as főút. Mindenki legyen nagyon óvatos!

Balesetek nehezítik az M1-es és az M7-es autópályán, valamint a 3-as és az 53-as főúton a közlekedést - közölte csütörtök reggel az Útinform.

Azt írták, hogy az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, Mosonmagyaróvár és Lébény között egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze. A 149-es kilométernél a belső sávot lezárták, emiatt torlódik a forgalom.

Az M7-es autópályán Letenye felé, a 202-es kilométernél a korlátnak hajtott egy személygépkocsi, jelenleg a leállósávon zajlik a helyszínelés.

A 3-as főúton Mezőkövesd és Mezőnyárád között egy autóbusz és két személygépkocsi karambolozott, ezért a 145-ös kilométernél egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

Szintén a 3-as főúton két személygépkocsi ütközött össze Gyöngyösnél, ezért a 83-as kilométernél félpályás lezárás van érvényben - írták.

Az 53-as főúton Soltvadkert határában, Selymesnél az oldalára borult egy mikrobusz, rendőrök irányítják a forgalmat.

Komárom-Esztergom vármegyében kisebb hóátfúvások miatt két alsóbbrendű út nem járható: a Kömlőd-Tata és a Tardos és Bikolpuszta közötti útszakaszt lezárták.

A Budakalászt, Dobogókőt és Esztergomot összekötő utat a 21-es és a 33-as kilométer között fakidőlések miatt lezárták

- közölte az Útinform.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×