eur:
392.59
usd:
362.84
bux:
65938.65
2024. március 1. péntek Albin
Munkások dolgoznak a Wellis Zrt. gyártócsarnokában az átadás napján Ózdon 2022. február 8-án. A medencegyártással foglalkozó, hazai tulajdonú Wellis Zrt. kapacitásbővítő fejlesztéséhez az állam 625 millió forint támogatást nyújt, így hozzájárulva száz új munkahely létrehozásához.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Munkásszállóprogramot indít a kormány

Jelentős forrásokat delegálnak mellé, a kedd éjjel megjelent rendeletet Orbán Viktor írta alá.

Munkásszállások a versenyszférában elnevezésű, munkásszállások kialakítását támogató munkaerő-piaci programot indít a kormány, a rendelet alatt Orbán Viktor miniszterelnök aláírása szerepel – bukkant rá a kedd esti Magyar Közlönyben a 24.hu.

A programra 20 milliárd forintot szán a kormány a következő négy évben, ebből jövőre 160 millió forint forrást biztosítanak.

A programot a Gazdaságfejlesztési Minisztérium háttérintézményeként működő OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.-nek kell menedzselnie - olvasható a portálon.

Címlapról ajánljuk
Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

A francia kormány nem fordít elegendő forrást az illegális bevándorlás elleni küzdelemre. A francia számvevőszék jelezte, hogy a kitoloncolások száma elenyésző, miközben félmillióra becsülik az országban jogellenesen tartózkodók számát, ezért a jelenleginél nagyobb anyagi ráfordítást szorgalmaz az illegális migráció elleni küzdelem hatékonyabbá tételére. Az InfoRádió Gönczi Róbertet, a Migrációkutató Intézet elemzőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette.  Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×