eur:
389.35
usd:
363.6
bux:
68049.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Munkások dolgoznak a Wellis Zrt. gyártócsarnokában az átadás napján Ózdon 2022. február 8-án. A medencegyártással foglalkozó, hazai tulajdonú Wellis Zrt. kapacitásbővítő fejlesztéséhez az állam 625 millió forint támogatást nyújt, így hozzájárulva száz új munkahely létrehozásához.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Munkásszállóprogramot indít a kormány

Jelentős forrásokat delegálnak mellé, a kedd éjjel megjelent rendeletet Orbán Viktor írta alá.

Munkásszállások a versenyszférában elnevezésű, munkásszállások kialakítását támogató munkaerő-piaci programot indít a kormány, a rendelet alatt Orbán Viktor miniszterelnök aláírása szerepel – bukkant rá a kedd esti Magyar Közlönyben a 24.hu.

A programra 20 milliárd forintot szán a kormány a következő négy évben, ebből jövőre 160 millió forint forrást biztosítanak.

A programot a Gazdaságfejlesztési Minisztérium háttérintézményeként működő OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.-nek kell menedzselnie - olvasható a portálon.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×