eur:
389.69
usd:
359.11
bux:
66304.14
2024. február 26. hétfő Géza
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Andrej Babis cseh kormányfő egy MOL-benzinkúton a csehországi Vodochody közelében 2021. szeptember 29-én.
Nyitókép: Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Andrej Babis cseh kormányfő egy MOL-benzinkúton a csehországi Vodochody közelében 2021. szeptember 29-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Cseh partnerével tárgyalt Orbán Viktor

Pártközi kérdésekről is egyeztettek a volt cseh kormányfővel.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke kedd este megbeszélést folytatott Andrej Babissal, Csehország korábbi miniszterelnökével, a cseh ANO párt elnökével - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A két vezető tárgyalásán aktuális uniós és közép-európai ügyekről volt szó.

Emellett pártközi kérdésekről is egyeztettek, hiszen mindketten olyan politikai tömörülést vezetnek, melyek kiemelten fontosnak tartják a nemzetek szuverenitását megvédő politikát - írta a sajtófőnök.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

A miniszterelnök napirend előtti szónoklatával indult a tavaszi parlamenti félév. Az első ülésen választanak új köztársasági elnököt és hagyhatják jóvá a honatyák Svédország NATO-csatlakozásának magyar támogatását. Tartson velünk, az eseményeket folyamatosan közvetítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×