eur:
389.29
usd:
362.2
bux:
67966.81
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Hollik István kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. december 13-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Tánc, fütyülés és dollárbaloldal - országjárásra indul a kormánypárt

Országjárásba kezd hétfőtől a Fidesz-KDNP, a cél személyesen is meggyőzni minél több embert, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Hollik István videóüzenetében elmondta: a nemzeti konzultáció támadás alatt van, ugyanis "Gyurcsány Ferencék most is időhúzónak és feleslegesnek nevezték", amivel Brüsszelt védik.

Ezért a Fidesz-KDNP hétfőtől országjárásba kezd, mert szeretnének személyesen is meggyőzni minél több embert, "hogy ne hallgassanak ebben a kérdésben Gyurcsány Ferencékre" - közölte.

Az országjárással és a nemzeti konzultációval - Európában egyedülálló módon - a magyaroknak lehetőségük lesz állást foglalni fontos kérdésekben - tette hozzá.

"Megüzenhetjük Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy egy jottányit sem engedünk a magyar érdekből és Magyarország szuverenitásából" - jelentette ki.

"Nem fogunk úgy táncolni, ahogy Brüsszel fütyül" - fogalmazott Hollik István.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×