eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A Magyar Honvédség Dassault Falcon 7X típusú szállító repülőgépe a Duna felett az államalapítás ünnepe alkalmából rendezett légiparádén 2021. augusztus 20-án.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Újabb magyar katonai gép érkezett Izraelből

62 emberrel a fedélzetén elhagyta az izraeli légteret a Magyar Légierő második gépe is.

Összesen 62 emberrel, ebből 46 magyar állampolgárral a fedélzetén sikeresen elhagyta az izraeli légteret a Magyar Légierő második gépe is - közölte Facebook-oldalán a külgazdasági és külügyminiszter. A Honvédség így összesen ötször repült be állampolgárainkért a konfliktuszónába annak érdekében, hogy mindenkit biztonságban hazahozzanak.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: a Külügyminisztérium és a Honvédelmi Minisztérium közös mentőakcióinak, valamint a nagykövetségeink összehangolt munkájának köszönhetően összesen magyar 547 állampolgárnak segítettek hazajutni.

A miniszter elmondta: az Izraelben zajló fegyveres konfliktus kitörése óta 0-24 órás munkarendben dolgoztak azért, hogy a veszélyben lévő magyar emberek mindegyikét hazajuttassák. Ez a szám mostanra eléri az 547-et, de a külügyminisztérium munkatársai továbbra is kiemelt figyelemmel követik az eseményeket, készen a segítségnyújtásra.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×