eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

A Vodafone és a DIGI is segít Izraelben rekedt magyar mobilosoknak

Az ingyen roaming nem csak a lakossági ügyfeleknek jár, és visszamenőleges.

A 4iG csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország és a DIGI nem számít fel roaming díjat Izraelben tartózkodó lakossági, vállalati és feltöltőkártyás ügyfeleiknek.

A díjmentes roaming visszamenőleg, október 7-től érvényes. A havidíjas előfizetéseknél az SMS-, adat- és hívásforgalomra vonatkozó roaming díjakat október 7-től október 31-ig a havi számlákban írják jóvá.

A feltöltőkártyás ügyfeleket az október 7-től október 31-ig terjedő izraeli SMS- és hívásfogalmomra vonatkozó roaming díjak esetében utólagos jóváírással kompenzálják - olvasható a közleményben.

Korábban már a Magyar Telekom is jelezte, hogy az október 6. és 31. között az Izraelben tartózkodó havidíjas ügyfelei roaming-díját (beleértve az alapdíjas hanghívásokat, SMS-eket, MMS-eket és a mobilinternet forgalmat) teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírja.

A Yettel is is arról tájékoztatta az Infostart szerkesztőségét, hogy szintén jóváírja az Izraelben tartózkodó ügyfelek roamingdíját. Erről az érintett ügyfeleket külön keresi meg a vállalat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×