eur:
380.19
usd:
351.21
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
fotó: Dunakeszi Post
Nyitókép: Dunakeszi Post, Bocskay Zsolt

Elhunyt Dunakeszi volt polgármestere, ma tartanak virrasztást érte

Meghalt Kecskeméthy Géza. 72 éves volt.

A helyi lap azt írja, hogy hosszú betegség után hunyt el Kecskeméthy Géza, Dunakeszi korábbi polgármestere és díszpolgára.

A politikus az 1994. évi választáson alpolgármesterré, majd az időközi választáson polgármesterré választották. 1998-ban a helyhatósági választás során ismét polgármesterré választották, majd az ezt követő választási győzelmeknek köszönhetően egészen 2010-ig vezette a várost.

Erdész Zoltán, aki augusztusig volt a város alpolgármester, azt írta a közösségi médiában, hogy a családjával egyeztetve, Gézára közös gyertyagyújtással emlékezünk. Aki eljön, hozzon magával egy mécsest, "amelyet egyszerre gyújtunk majd meg".

A megemlékezést szeptember 27-én, 19 órakor a Kegyeleti parkban a Gólya emlékműnél tartják.

Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×