eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az M0-s autóút 11-es út és M3-as autópálya közötti szakasza Budapest határában 2014. december 11-én. Megszűnik januártól az M0-s általános díjmentessége. Az NFM közleménye szerint a körgyűrű M5-ös és M4-es (4. sz. főút), valamint M3-as autópálya és 11. sz. főút közötti szakaszai, és a gyorsforgalmi úthálózat M0-s autópályán belüli részei (például M1-es és M7-es bevezető a Budapest táblától) januártól csak matricával használhatók. Az M0-s körgyűrű egyes elemei uniós forrásból épültek vagy újultak meg, ezeken a szakaszokon a díj bevezetését az EU támogatási szabályai nem teszik lehetővé.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Dráma az M1-esen, több helyen is súlyos baleset történt, kilométeres sorok állnak

Baleset miatt jelentősen torlódik a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Biatorbágy térségében - közölte az Útinform.

Az Útinform tájékoztatása szerint két kamion és egy személyautó ütközött, ezért a 18-as kilométernél a külső és a középső sávot lezárták. A torlódás visszahat az M0-s autóútról érkezőkre is.

A rendőrség szerint "az elsődleges információk alapján a balesetben két ember megsérült."

Lébény után szintén baleset nehezíti a közlekedést. A 150-es kilométernél két személyautó ütközött, már minden sáv járható, de továbbra is több mint tíz kilométer hosszan torlódik a kocsisor a két baleset miatt, akár egy órával is hosszabb lehet a menetidő.

A forgalmi akadályt a lébényi és a mosonmagyaróvári csomópont között az 1-es főúton lehet elkerülni. Sokan kerülnek az 1-es főúton is, így ott is helyenként araszolnak a járművek - közölte az Útinform.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×