eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Önkéntes a rászoruló családokat segítő tanszercsomagok összeállításán az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Segélyközpontjában a főváros XXI. kerületében 2022. augusztus 18-án. A segélyszervezet 2000 gyermek beiskolázásának támogatására hirdetett pénzadománygyűjtést. A szervezet idén is gyermekenként 10 ezer forint értékű, minőségi tanszerekből összeállított, személyre szabott csomagokkal szeretné segíteni a nehéz sorsú iskolásokat.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Az Ökumenikus Segélyszervezet 5 millió forinttal támogatja a szlovéniai árvíz károsultjait

A szolidaritási akcióhoz csatlakozik a Magyarországi Evangélikus Egyház is.

Az Ökumenikus Segélyszervezet szolidaritását fejezi ki a bajbajutottakkal és az őket emberfeletti küzdelemben segítőkkel, melynek jegyében 5 millió forintos gyorssegélyt utal át az ítéletidő által érintett közösségek támogatására. Az akcióhoz csatlakozik a Magyarországi Evangélikus Egyház is, országszerte célzott adománygyűjtésre hívják az evangélikus gyülekezeteket.

A Segélyszervezet szintén felhívja adományozóit, hogy amennyiben csatlakozni kívánnak a szolidaritási akcióhoz, úgy a 1353-as adományvonal tárcsázásával (500 forint / hívás), illetve a www.segelyszervezet.hu oldalon bankkártyával, vagy átutalással a 11705008-20464565-ös számlaszámon “Szlovénia” megjelöléssel fejezzék ki szolidaritásukat a katasztrófa károsultjaival.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×