eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Mentőhelikopter repül porfelhőben torlódó gépjárművek felett az M1-es autópályánál Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Csak erős idegzetűeknek – sokkoló hazai kamionbaleseteket vettek videóra

Az MKIF mindenkit arra kér, frissen üljön a volán mögött, és figyeljen.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) videót tett közzé néhány érthetetlen autópályás balesetről, amelyek szolgálnak némi tanulsággal.

A videó első jelenetében egy helyszínelésnél bámészkodó kamionsofőr hajt bele egy másikba egy lassan haladó sorban, felborult és teljes rakománya - folyékony szappan - kiömlött.

A következő másodpercekben egy vélhetően rosszul lett sofőr "gyengítetlenül" húzott le a sztráda melletti árokba, segíteni senki nem állt meg, pedig 60-as tábla volt, terelésnél.

A harmadik szituációban baleset miatt torlódtak a járművek, ám egy sofőr vélhetően figyelmetlen volt, és jött a "puszi".

A videót a követési távolsági szabályok betartása miatt tették közzé, illetve azért, hogy a sávváltási szándékot mindenki idejében jelezze, és ha szükséges, mindenki pihenten üljön a volán mögött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×