eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-listavezetője a párt szolnoki kampányzáró rendezvényén 2019. május 24-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kiszáll a Jobbik az ellenzéki összefogásból

Önállóan méreti meg magát az egy év múlva esedékes önkormányzati választásokon.

Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök az ATV-nek adott péntek esti interjújában közölte, pártja egyedül indul a 2024-es önkormányzati választásokon, nem száll be tehát semmilyen ellenzéki összefogásba - írja összefoglalójában a 24.hu.

A politikus szerint nincs értelme olyan egyeztetéseknek, ahol csak kiszorítósdi megy, "arról szól az egész, hogy ki legyen a kakas a szemétdombon".

Az összefogásnak szerinte lényegében az a tétje, hogy lehet egy-két társadalmi támogatottság nélküli pártnak mandátumot, pozíciót juttasson.

"Alternatívát kell képezni a Fidesznek a jobboldalon" - fogalmazott.

A főpolgármester-állításról azonban nem közölt semmit, még azt sem zárta ki, hogy Karácsony Gergelyt (Párbeszéd) támogatják, aki egyelőre egyedüliként ismert indulóként.

A beszélgetésből egyébként az is kiderült, hogy a párt még részt vett egy korábbi, "első körös" egyeztetésen az újjáformálódó ellenzéki összefogásnál, ám ez csak egy "tájékozódó részvétel" volt, hogy mi történt az elmúlt egy évben.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×