eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Police.hu

A kilencedik emeletről zuhant a halálba egy férfi Újbudán

Szombat este lezuhant egy 31 éves férfi egy 9. emeleti lakás ablakából Budapesten, az életét már nem lehetett megmenteni.

Szombat este értesült az Index arról, hogy rendőri intézkedés zajlik Budapesten, a 11. kerületi Alíz utcában. A helyszínen rengeteg rendőr, illetve mentős tartózkodott.

A lap megkeresésére a a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap hajnalban közölte, hogy egy 31 éves férfi zuhant le egy 9. emeleti lakás ablakából a XI. kerületi Alíz utcában 2023. február 11-én este. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

Hozzátették: bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a körülményeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×