eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Maróthi Róbert/Szeged HTP

Kigyulladt egy harcjármű Szegeden - fotó

Hárman ültek a gyakorlatozásra igyekvő katonai járműben.

A Delmagyar.hu egyik olvasója jelezte, hogy Szegeden, a Sándorfalvi úton katonai járművek vesztegelnek, és az egyikbe tűzoltók próbálnak létrával bejutni, a helyszínen félpályás útzár volt.

A megyei hírportált a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatta, hogy a katonai konvoj Dócra tartott gyakorlatozni, amikor az egyik harci jármű motorterében tűz keletkezett. Mire azonban a katasztrófavédelem a helyszínre ért, a katonák poroltóval eloltották a tüzet.

A tűzoltók hőkamerával vizsgálják át a járművet – ennek volt tanúja a portál olvasója. A járműben hárman ültek, de nem sérült meg senki.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×