eur:
394.5
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Homlokrakodó és egy kukásautó a hulladékbunkerbe üríti a hulladékot Rákospalotán, a Fővárosi Hulladékhasznosító Műben 2018. július 23-án. Magyarország egyetlen kommunális hulladéktüzelésű erőműve, amelyet a Fővárosi Közterület-Fenntartó Nonprofit Zrt. (FKF) üzemeltet, naponta átlagosan ezerkétszáz tonna hulladékot képes ártalmatlanítani.
Nyitókép: MTI/Sóki Tamás

A hulladékudvarokat elfelejthetjük a hosszú hétvégére

Hulladékszállítás lesz a húsvéti ünnep idején, de más szolgáltatás nem, közölte az FKF.

A hulladékszállítást a szokásos munkarend szerint végzi a fővárosban az FKF Hulladékgazdálkodási Divízió a húsvéti ünnep alatt, a lakossági hulladékudvarok és az ügyfélszolgálati irodák azonban zárva tartanak – közölte a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretein belül önállóan működő társaság csütörtökön.

Pénteken, szombaton, vasárnap és hétfőn az adott napnak megfelelő program szerint zajlik majd a hulladékszállítás.

Hozzátették: az Ecseri úti központi ügyfélszolgálat és a telefonos ügyfélszolgálat a hétfői hosszított nyitvatartás pótlásaként április 21-én, csütörtökön 8 órától 20 óráig áll az ügyfeleik rendelkezésére.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×