eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Forrás: Instagram/magyarkozut

Az M3-as közepén állt meg a kisteherautó, drámai ütközés lett belőle – videó

Jó páran ki tudták kerülni a járművet, de aztán valaki beleszállt hátulról. A felvétel végén érkezik a mentőhelikopter.

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 28-as kilométerszelvénynél egy kisteherautó a középső sávban lelassult, láthatóan műszaki problémával küzdött. A jármű több száz méteren haladt a középső sávban, nem húzódott le, így viszont a lehető legrosszabb helyen állt meg. Sokan ki tudták kerülni egyik vagy másik oldalról, viszont egy autós későn vette észre és telibe találta a szinte álló járművet, a becsapódás erejétől a kisteherautó végül a külső sávon állt meg – írja Instagram-oldalán a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A balesetben két fő súlyosan, hárman pedig könnyebb sérülést szereztek. Előbbiekhez mentőhelikopter is érkezett – teszik hozzá. A felvétel végén látszik is, ahogy leszáll a mentőhelikopter.

Arra figyelmeztetnek, hogy gyorsforgalmi úton műszaki probléma esetén igyekezzünk minél hamarabb lehúzódni és minden lehetséges módon jelezni a problémát a többi autósnak.

A Magyar Közút arra figyelmeztet, hogy bármilyen műszaki hibával küzdenénk egy gyorsforgalmi úton, próbáljunk meg minél hamarabb lehúzódni, és minden lehetséges módon jelezni a problémát a többi autósnak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×