eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Unsplash.com

Viharos szelet hoz a hidegfront

A vasárnap lesz a legdurvább, de a következő napokban is marad a szeles idő.

Vasárnap újabb hidegfront érkezik az ország jelentős részén erőssé, viharossá fokozódó északnyugati széllel, helyenként 90-100 km/h-s széllökésekre is számítani kell. A napos-gomolyfelhős időben elszórtan kialakulhatnak záporok, főként a hegyekben hózáporok is. Enyhébb lesz a hajnal, a legmagasabb hőmérséklet pedig 5 és 12 fok között alakul.

Hétfőn erősen felhős, borult lesz az ég fölöttünk, és a nap második felében nyugat felől egyre több helyen alakulhat ki kisebb eső, havas eső, főként északon, északkeleten havazás is. A nyugatias szelet az ország északkeleti felén élénk, erős lökések kísérhetik. Hajnalban -6, +1, napközben 2-8 fok várható.

Kedden egy újabb hidegfront mögött ismét feltámad az északias szél, erős, viharos lökések a Dunántúlon lehetnek. A felhőátvonulásokból északkeleten, keleten csak néhol, máshol elszórtan alakulhat ki zápor, hózápor. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

Kedd éjjel egy melegfront felhőzetéből északnyugat felől egyre többfelé havazhat, majd szerdán napközben erős, viharos északnyugati széllel megérkezik a melegfrontot követő hidegfront. A napos-gomolyfelhős időben ekkor elszórtan lehetnek záporok, hózáporok. Keleten, északkeleten -1, +4, máshol 5-10 fok lehet a kora délutáni órákban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×