eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Motoros siklóernyőt vizsgálnak a kiskunmajsai horgásztónál, ahol a vízbe zuhant egy siklóernyős 2021. december 30-án. A járművet vezető férfit a mentők válságos állapotban szállítottak a kiskunhalasi kórházba.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Meghalt a kórházban a siklóernyős, aki a kiskunmajsai horgásztóba zuhant

Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

Meghalt a kórházban csütörtökön az a siklóernyős, aki a kiskunmajsai horgásztóba zuhant - erősítette meg pénteken az MTI-nek a baon.hu információit Ördögh Csaba, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház orvosigazgatója.

Korábban egy horgász - aki szemtanúja volt a történteknek - számolt be a halasinfo.hu-nak a balesetről. Elmondása szerint először úgy tűnt, hogy a Majsa-tó mellé fog leszállni a férfi, aki később irányt váltott és a tó közepébe, a mintegy másfél méteres vízbe zuhant. A horgász csónakkal azonnal a segítségére sietett, de addigra a férfi elmerült a vízben. A horgász a víz alól húzta ki és tartotta a siklóernyőst, míg a parton lévők segítséget hívtak.

A helyi hivatásos és önkéntes tűzoltók segítségével emelték ki a tóból a férfit, akit a mentők válságos állapotban szállítottak a kiskunhalasi kórházba.

A 33 éves férfi balesetének körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×