eur:
394.55
usd:
369.9
bux:
65248.03
2024. április 19. péntek Emma
Márki-Zay Péter
Nyitókép: Forrás: Facebook

Élőben jelentkezett be kórházi ágyáról Márki-Zay Péter – videó

Az egyesült ellenzék miniszerelnök-jelöltje műtétje után félmeztelenül foglalta össze a választási kampány legfontosabb témáit.

Balesetéről a Facebookon élőben közvetített videójában elmondta, hogy eltört két csont a bal kezében szombat este, amikor mind a hét gyerekükkel elmentek egy csúszdaparkba kikapcsolódni. Elcsúszott, ráesett a bal kezére teljes testsúlyával. Az orsó- és a singcsont tört el, titániummal rögzítették a sérült részt. Reméli, hogy hamarosan hazatérhet.

Szólt az ellenzékiek belső használatra készített, kiszivárgott közvélemény-kutatásról, amely az ellenzék visszaesését mutatta. Azt mondta erről, hogy ebben a Fidesz keze van, amely ebből is láthatóan messze elér.

Ezután a kampányhelyzetet értékelte. A Fidesz bajban van – mondta –, ez látszik

  • a közmunkások béremeléséből,
  • a minimálbér-emelésből,
  • a 13. havi nyugdíj bevezetéséből,
  • a fiatalok adókedvezményéből,
  • a sosem látott osztogatásból,
  • a kaszinókoncessziók elosztásából,
  • az NMHH- elnökének lemondásából, illetve abból, hogy a kilenc év után váltható csak le frissen kinevezett utódja,
  • a legfőbb ügyész leválthatóságának megnehezítéséből,
  • a rengeteg online hirdetésből.

Mélyre ment le a Fidesz – összegzett.

Emlékeztetett, az egységes ellenzék 106 egyéni jelöltje szombaton találkozott, bemutatták az ellenzéki kampány arculatát, elkezdték az aláírásgyűjtést a népszavazási kezdeményezéshez.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×