eur:
394.17
usd:
366.5
bux:
71793.56
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
A police car at night with its emergency lights on.
Nyitókép: aijohn784/Getty Images

Trükkös megoldással mentették meg egy nő életét a Normafán

Rosszul lett, elesett, elájult egy nő november 29-én este, és azt sem tudta megmondani, hol van, így sajátos módszerhez folyamodtak a rendőrök, hogy megtalálják.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 46 éves asszony férje értesítette arról, hogy a nő rosszul lett a Normafán és segítségre szorul. A rendőrök mobiltelefonján elérték a bajba jutottat, aki elesett, nem tudott felkelni, és nem tudta pontosan megmondani, hogy hol van.

A tevékenység-irányító folyamatosan vonalban maradt vele, és a helyszínre küldte az I. és a XII. kerületi rendőrkapitányságok járőreit.

A rendőrök a járőrautók szirénáit be-bekapcsolva próbáltak támpontot adni az asszonynak, aki a mintegy háromnegyed órás telefonhívás közben többször elveszítette eszméletét. Végül mégis meghallotta az egyik hangjelzést, így a járőröknek ez alapján sikerült megtalálniuk.

Mentőt hívtak hozzá, így kórházba került az addigra teljesen átfázott nő - olvasható a police.hu oldalon.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 1. 15:41
×
×
×
×