eur:
392.7
usd:
366.09
bux:
66868.48
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook/Magyar Honvédség/Czifra Nikolett

Katonai járművek lepik el az utakat

Több autópályát is érint a menetoszlop, fokozott figyelmet kérnek az autósoktól.

Katonai járművek közlekedése miatt lassulhat a forgalom az ország több pontján - figyelmeztet a Honvédelmi Minisztérium.

A közleményben kiemelik, véget ért a Defender Europe 21 nemzetközi gyakorlatsorozat, és a technikai eszközök visszacsoportosítása miatt a megszokottnál nagyobb katonai gépjárműforgalomra kell számítani az alábbi útvonalakon.

  • Június 10-én Újmajor bázis - 8. főút - M7 autópálya - 62. főút - M6 autópálya - M8 autóút- 51. és 52. főút - M5 autópálya - M43 autóút - 47. főút - Hódmezővásárhely.
  • Június 11-én és 12-én Újmajor- Veszprém északi körút - 8. főút - 72. út - 710. út - 71. út - M7 autópálya - M0 autóút - M31 autópálya - M3 autópálya - M35 autópálya - Debrecen és
  • Újmajor- Veszprém északi körút - 8. főút - 72. út - 710. út - 71. út - M7 autópálya - M0 autóút - M31 autópálya - M3 autópálya - M35 autópálya - 4. főút - Hajdúhadház, Kossuth utca - Hajdúhadház, Bocskai tér - Hajdúhadház, Hunyadi út - Hajdúhadház útvonalon.

A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvoj hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. A zárt menetoszlop járművei közé civil gépjármű nem hajthat be.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×