eur:
393.24
usd:
368.01
bux:
66117.73
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A Kisalföldön is öröm lesz nyeregbe pattanni

Győr és Pannonhalma között összesen 17,7 kilométer hosszú kerékpárút épül, amelyből 11,6 kilométer teljesen új építésű szakasz lesz.

A befejező munkákat végzi a kivitelező Colas Út Építőipari Zrt. a két települést összekötő kerékpárúton. A kerékpáros útvonal fejlesztése az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában – és a Modern Városok Program keretében – hazai finanszírozásból valósul meg, nettó 1,8 milliárd forint értékben – írja a magyarepitok.hu.

Győr és Pannonhalma összesen 17,7 kilométer hosszú kerékpárút épül, amelyből 11,6 kilométer teljesen új építésű szakasz. További 6,1 kilométeren pedig a meglévő mezőgazdasági, önkormányzati, valamint gyalog- és kerékpárutakat újították fel, szélesítették ki, illetve közlekedést segítő burkolati jeleket festettek fel. A teljes szakaszon 495 darab KRESZ táblát helyeztek ki, ezzel segítve az eligazodást és a biztonságos közlekedést. Sőt, Győrújbarát és Écs településeken két új fény- és félsorompóval is biztosított vasúti átjárót létesítettek a kerékpáros közlekedés biztonságos átvezetésének érdekében.

Győrben, Győrújbaráton és Écsen egy–egy, míg Pannonhalma területén további három pihenési lehetőséget alakítanak ki a beruházás keretében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 14:11
×
×
×
×