eur:
385.81
usd:
354.8
bux:
69021.36
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Jelmezbe öltözött nő bohócorrot visel a védőmaszkján 2021. február 15-én Kölnben, ahol a koronavírus-járvány miatt az idén nem rendezték meg a karneváli felvonulást.
Nyitókép: MTI/AP/Marius Becker

Percről percre – a koronavírus-járvány vasárnapi hírei

Rendületlenül terjed a járvány Magyarországon. A britek már júliusra végeznének a teljes felnőtt lakosság beoltásával. A koronavírus-járvány hírei percről percre.

2021.02.21. 19:43

Lehet, hogy marad a maszk jövőre is az amerikaiak számára

Elképzelhető, hogy az amerikaiaknak még 2022-ben is maszkot kell viselniük, még akkor is, ha a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat enyhíti majd az Egyesült Államok – mondta Anthony Fauci, Joe Biden amerikai elnök egészségügyi főtanácsadója a CNN hírtelevíziónak.

2021.02.21. 17:44

Merkely Béla elárulta, melyik a jó vakcina

Amit már megkaptunk – derült ki a Semmelweis Egyetem Szputnyik V-vel a napokban beoltott rektora közmédiának adott nyilatkozatából.

2021.02.21. 16:43

A veszélyhelyzet meghosszabbításáról szavaznak hétfőn a Parlamentben

Az Országgyűlés kétnapos üléssel folytatja munkáját a következő két hétben. A parlament hétfőn dönt a veszélyhelyzet meghosszabbításáról, valamint egy az államfő által korábban alaptörvény-ellenesség miatt kifogásolt javaslatról.

2021.02.21. 15:45

Müller Cecília: eleve magasabb szintről indult a harmadik hullám és exponenciális növekedés jöhet

A koronavírus-járvány harmadik hullámának felszálló szakaszában járunk – nyilatkozta az országos tisztifőorvos a közmédiának.

2021.02.21. 14:02

Új fajta nyugati vakcina érkezett Szerbiába

Megérkezett a brit-svéd AstraZeneca gyógyszergyár és az Oxfordi Egyetem által kifejlesztett vakcina első szállítmánya Szerbiába, ezzel már négyféle koronavírus elleni oltóanyag érhető el az országban.

2021.02.21. 12:56

Nyolc hónapig is kitarthat az immunitás

Az európai koronavírus-járványt berobbanó kis osztrák településen, Ischglben a megfertőzöttek nagy részénél nyolc hónapot követően is megvolt még a védettség egy kutatás szerint.

2021.02.21. 12:41

Van, ahol már nagy lendülettel nyitnak

Megnyíltak a boltok, a bevásárlóközpontok és a piacok, a kulturális- és sportintézmények, és újraindultak számos újabb településen az iskolák Izraelben.

2021.02.21. 12:07

Kásler Miklós: a korlátozások ellenére is romlik a magyar járványhelyzet

Meghatározó hetek állnak előttünk a koronavírus-járvány alakulása szempontjából – írta az emberi erőforrások minisztere a Facebook-oldalán.

2021.02.21. 09:28

Rendületlen sebességgel terjed a járvány Magyarországon

Az elmúlt 24 órában elhunytak száma ugyan jelentősen lejjebb ment a legutóbbi napok száz körüli adatához képest, de továbbra is háromezer körül az újonnan jelentett koronavírus-fertőzöttek száma hazánkban.

2021.02.21. 09:04

Nagy vállalást tettek a britek

A brit kormány új célja az, hogy július végére a teljes brit felnőtt lakosság megkapja a koronavírus elleni oltást – közölte Boris Johnson brit miniszterelnök.

2021.02.21. 07:45

Nagyon gyakori a koronavírus okozta szívkárosodás

A kórházban kezelt betegek több mint felénél találtak valamiféle szívkárosodást egy londoni kutatásban.

2021.02.21. 07:25

Nem teheti kötelezővé az oltást a munkahely

Miközben jogszabályi kötelessége fenntartani az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos környezetet.

Címlapról ajánljuk
Biztonságpolitikai szakértő: nonszensz, ahogyan Robert Fico testőrsége reagált

Biztonságpolitikai szakértő: nonszensz, ahogyan Robert Fico testőrsége reagált

Milyen általánosnak mondható következtetéseket lehet levonni a szerdai szlovákiai merényletből? Valóban történhetett mulasztás a védett személy biztosítása terén? Horváth József biztonságpolitikai szakértőt, nyugállományú vezérőrnagyot, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját kérdeztük.

Újabb, hivatalos tájékoztatás Robert Fico állapotáról

Robert Kaliňák védelmi miniszter a besztercebányai kórházban tartott rövid sajtótájékoztatót Robert Fico miniszterelnök állapotával kapcsolatban. A kórház igazgatója a műtétről árult el részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Ilyen még nem volt: lekörözték az egészségpénztárak az önkéntes nyugdíjpénztárakat

Ilyen még nem volt: lekörözték az egészségpénztárak az önkéntes nyugdíjpénztárakat

Eredményesen kezdték az évet a hazai önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak, amelyek mind az összesített taglétszám, mind a tagi és munkáltatói befizetések tekintetében jelentős előrelépést mutattak fel az első negyedévben. A nyugdíjkasszák ismét reálhozamot értek el, az egészségpénztárak tagjai pedig minden eddiginél többet költöttek lakáshitel-törlesztésre - közölte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ).

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×