eur:
394.43
usd:
369.69
bux:
65295.05
2024. április 19. péntek Emma
Bochkor Gábor, a Rádiós Korrektúra verseny közönségdíjasa, a legnépszerűbb rádiós személyiség kategória győztese és Hódos Edina, a Korrektúra verseny projektigazgatója a Korrektúra-díjak átadási ünnepségen Budapesten, a Boscolo New York Palace hotelben 2015. december 21-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Attila

Bochkor Gábor megfertőződött

A műsorvezető koronavírusos. Az első tünetek jelentkezésekor azonnal cselekedett.

Bár bízott az ellenkezőjében, a gyanú beigazolódott: Bochkor Gábor (56) is megfertőződött a koronavírussal – írja a blikk.hu. A Retro Rádió és az ATV műsorvezetője a körülményekhez képest jól érzi magát, csak enyhébb tünetei vannak.

„A hír igaz, pozitív lett a tesztem. Kedd óta hőemelkedésem és pici izomfájdalmam van, amire fájdalomcsillapítót szedek. A közérzetem teljesen jó, szaglásom és ízlelésem van, úgyhogy ezzel egészen jól elvagyok” – számolt be állapotáról a Blikknek Bochkor, aki aznap már otthonról vezette a Retro reggeli adását.

A műsorvezető gyorsan lépett, amint úgy érezte, gyengélkedik, azonnal riasztotta a munkatársait.

Bár a gyorstesztje negatív lett, a PCR-teszt már kimutatta a fertőzést.

„A kollégákat a napokban tesztelik majd” – árulta el a részleteket a műsorvezető. Az ATV-n futó műsora, a #Bochkor felvétele is elmaradt, a héten best of adást láthatnak majd a nézők.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Kezd magára találni a forint

Kezd magára találni a forint

A hajnali órákban toltak egy szintet a forint euróval szembeni árfolyamán, melynek nyomán a kurzus a 394-es szintről a 396-os szint közelébe ugrott, majd legalább olyan gyorsan szúrt vissza a nyitószintig. Délelőtt viszont lassan tovább veszített értékéből a magyar deviza, de délután az euró dollárhoz képesti erősödését a forint is lekövette. Az izraeli válaszcsapás hírére a befektetők ismét kockázatkerülő üzemmódba kapcsoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×