INFORÁDIÓ 
2020. május 31. vasárnap
Angéla, Petronella

koronavírus

győr

önkormányzat

A győri Káptalandomb látképe 2020. március 24-én. Ezen a napon az Országgyűlés nemzeti emlékhellyé nyilvánította a győri Káptalandombot. Középen a Püspökvár, a Brenner János Hittudományi Főiskola és a Nagyboldogasszony-székesegyház látható.

Újabb önkormányzati fertőzöttek Győrben

Infostart / MTI

A jegyző után szerda este a polgármesterről is kiderült, hogy koronavírusos, most pedig újabb dolgozók tesztje lett pozitív.

Pozitív lett a koronavírustesztje Radnóti Ákosnak, Győr alpolgármesterének és Hajtó Péter kormánypárti önkormányzati képviselőnek is - jelentették be közösségi oldalukon szerda éjszaka. Dézsi Csaba András polgármester szerda este tudatta, hogy a második tesztje pozitív lett.

Radnóti Ákosnak és Hajtó Péternek a polgármesterhez hasonlóan nincsenek tüneteik és a következő két hétben házi karanténban dolgoznak tovább.

Mindhárman azután készíttették el a tesztet önköltségen egy magánlaborban, hogy kiderült, a város jegyzőjének, Lipovits Szilárdnak pozitív eredményt mutatott a koronavírustesztje, a jegyzőnek előző hét elején lázzal és felső légúti huruttal kísért tünetei is voltak.

A polgármester előző napi közleményében azt írta, hogy az első teszt, amelyet március 27-én, pénteken végeztek el, negatív lett. A második tesztet kedden készítették el, az eredményt szerda este kapta meg.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018