eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Nyitókép: Facebook/Dézsi Csaba András

Koronavírusos Győr polgármestere

Győr város jegyzőjének - akinek a múlt hét elején lázzal és felső légúti huruttal kísért betegsége zajlott - koronavírus tesztje pozitív eredményt mutatott, ezután tesztelte magát Dézsi Csaba András.

A város polgármestere szerda este közleményben számolt be arról, hogy március 27-én panaszmentes állapotban, egy magán laboratóriumban, önköltségen, magamon is elvégeztette a koronavírus RT PCR tesztet, amely negatív lett. Tekintettel arra, hogy a negatív teszt is akkor biztos, ha két vizsgálat erősíti meg, ezért március 31-én ismételten elment egy vizsgálatra, aminek eredményéről szerda este telefonon értesítették, ugyanis a minta pozitív eredményt mutat.

Tünetei továbbra sincsenek, azonban a szükséges intézkedéseket azonnal megtette. Az eredményről tájékoztatta háziorvosát, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályát, valamint az előírásoknak megfelelően, házi karanténba vonul.

"A győriek továbbra is számíthatnak rám, hiszen otthonról dolgozom tovább. Kiváló munkatársak állnak mellettem, akik elkötelezettek Győrért és annak lakóiért, így a munka ilyen rendkívüli körülmények között sem állhat meg. Sőt, az eddigi munkatempót is tartjuk!" - írta közleményében Dézsi Csaba András.

Hozzátette még, hogy a polgármesteri hivatal munkatársainak jelentős százaléka a héten már távmunkában dolgozik, nekik a gyors alkalmazkodást és az otthoni helytállást köszöni.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×