eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Nyitókép: police.hu

Megszólalt a halálos üzemi baleset után az ajkai cég

A szerencsétlenségben az ajkai erőművet üzemeltető Bakonyi Erőmű Zrt. két alvállalkozójának munkatársai voltak közvetlenül érintettek - áll a közleményben.

Mint arról az Infostart beszámolt, rakodógép gázolt halálra egy nőt egy ajkai üzemben, a munkagép tolatást végzett, amikor elütötte az 53 éves alkalmazottat.

A Bakonyi Erőmű Zrt. közleményéből most az derült ki, hogy kora reggel történt a tragédia az ajkai erőmű területén, a tüzelőanyag-tároló területé. A dolgozó olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A szerencsétlenségben az ajkai erőművet üzemeltető Bakonyi Erőmű Zrt. két alvállalkozójának munkatársai voltak közvetlenül érintettek.

A közlemény szerint a Bakonyi Erőmű Zrt. haladéktalanul tájékoztatta a balesetről a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságot és a Veszprém Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi Felügyelőségét, amelyek munkatársai azonnal kivonultak a helyszínre és megkezdték a baleset körülményeinek teljes körű feltárását és kivizsgálását. Az erőmű mindenben együttműködik a hatóságokkal az eset tisztázása érdekében.

A Bakonyi Erőmű Zrt. vezetősége őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt munkatárs családja számára. Az erőmű vezetése egyúttal - a hatósági munkával párhuzamosan -, saját hatáskörben is teljes körűen kivizsgálja a baleset körülményeit a hasonló esetek megelőzése érdekében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×