eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Borkai Zsolt, Győr polgármestere az Audi beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. július 23-án. Az Audi 41 milliárd forintból bővíti Győrben járműgyártási infrastruktúráját, motorfejlesztési központját és az elektromos meghajtásokat gyártó egységét. A kormány 6,4 milliárd forinttal támogatja a 250 munkahelyet teremtő fejlesztést.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Fotóval reagált Borkai Zsolt

Közben újabb videót tettek közzé a győri polgármester szexbotrányát kirobbantó blogon.

Kitartunk. Jóban, rosszban – ezzel a szöveggel jelent meg egy kép Borkai Zsolt Facebook-oldalán a családjáról.

A fénykép és a felirat reagálás lehet arra, hogy a héten az Ez az ördög ügyvédje blogon tettek közzé korrupciós vádakat a győri polgármesterről. Az impresszum nélküli blogon, névtelen bejegyzésekben azt írták, hogy Borkai és egy helyi ügyvéd egy jachton mulatott az Adrián. Arról, ahogy a polgármesternek látszó férfi intim közelségbe kerül az egyik nővel, előbb egy fotót, majd vasárnap videót tettek közzé.

Borkai Zsolt korábban így reagált az ügyre: "a személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet".

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×