eur:
394.4
usd:
362.99
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Borkai Zsolt, Győr polgármestere az Audi beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. július 23-án. Az Audi 41 milliárd forintból bővíti Győrben járműgyártási infrastruktúráját, motorfejlesztési központját és az elektromos meghajtásokat gyártó egységét. A kormány 6,4 milliárd forinttal támogatja a 250 munkahelyet teremtő fejlesztést.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Wittinghoff Tamás után Borkai Zsolt keveredett szexbotrányba

A győri polgármester az első képek megjelenésekor még tagadta és az ellenzék figyelemelterelő akciójának nevezte a nyilvánosságot kapott felvételeket, egy újabb kép kapcsán viszont már nem reagált.

A budaörsi összellenzéki polgármester szexvideós botránya után ezúttal a kormányoldal "kapott": Borkai Zsolt győri fideszes polgármester körül gomolyog a botrány.

Állítólag ő látható ugyanis azokon a képeken, amelyeken egy férfi oldott hangulatban találhatő hiányos öltözetű nők társaságában, és amely képsorozat első darabját a győri polgármester Facebook-oldalára töltötték fel, majd tűnt el onnan szinte azonnal még pénteken.

A jachton készült fényképek, amelyek közül több is megjelent egy frissen létrehozott blogoldalon ("Ez az ördög ügyvédje"), szólásra bírták a győri polgármestert is, aki válaszul azt közölte, "a személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet".

Szombaton aztán egy további olyan kép is megjelent, ahol a polgármesternek látszó férfi intim közelségbe kerül az egyik nővel, teljesen meztelenül.

Szombat estig a fejleményre Borkai Zsolt polgármester már nem reagált.

Korábban Wittinghoff Tamás budaörsi összellenzéki polgármesterjelölt, regnáló városvezető keveredett hasonló botrányba, róla szexvideó került fel az internetre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mire lehet számítani a tőzsdéken?

Mire lehet számítani a tőzsdéken?

A határidős részvényindexek állása alapján esés jöhet az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×