INFORÁDIÓ 
2020. január 19. vasárnap
Márió, Sára

borkai zsolt

szexbotrány

wittinghoff tamás

Borkai Zsolt, Győr polgármestere az Audi beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. július 23-án. Az Audi 41 milliárd forintból bővíti Győrben járműgyártási infrastruktúráját, motorfejlesztési központját és az elektromos meghajtásokat gyártó egységét. A kormány 6,4 milliárd forinttal támogatja a 250 munkahelyet teremtő fejlesztést.

Wittinghoff Tamás után Borkai Zsolt keveredett szexbotrányba

Infostart

A győri polgármester az első képek megjelenésekor még tagadta és az ellenzék figyelemelterelő akciójának nevezte a nyilvánosságot kapott felvételeket, egy újabb kép kapcsán viszont már nem reagált.

A budaörsi összellenzéki polgármester szexvideós botránya után ezúttal a kormányoldal "kapott": Borkai Zsolt győri fideszes polgármester körül gomolyog a botrány.

Állítólag ő látható ugyanis azokon a képeken, amelyeken egy férfi oldott hangulatban találhatő hiányos öltözetű nők társaságában, és amely képsorozat első darabját a győri polgármester Facebook-oldalára töltötték fel, majd tűnt el onnan szinte azonnal még pénteken.

A jachton készült fényképek, amelyek közül több is megjelent egy frissen létrehozott blogoldalon ("Ez az ördög ügyvédje"), szólásra bírták a győri polgármestert is, aki válaszul azt közölte, "a személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet".

Szombaton aztán egy további olyan kép is megjelent, ahol a polgármesternek látszó férfi intim közelségbe kerül az egyik nővel, teljesen meztelenül.

Szombat estig a fejleményre Borkai Zsolt polgármester már nem reagált.

Korábban Wittinghoff Tamás budaörsi összellenzéki polgármesterjelölt, regnáló városvezető keveredett hasonló botrányba, róla szexvideó került fel az internetre.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018