eur:
393.47
usd:
368.12
bux:
65986.87
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay

Példátlan az, ami a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban történt

Kitűnőre érettségizett egy teljes végzős osztály. A Balatonnál ünnepli meg a szuper teljesítményt.

A 34 fős 12/A osztály tagjai nyolcosztályos képzésben vettek részt. Kiváló, inspiráló közösséget alkottak, a gyerekek remek hatással voltak egymásra és rengeteget kaptak tanáraiktól" - mondta a Kisalföld.hu portálnak az egyik diák édesanyjától, aki pedagógusként maga is évtizedeken át tanított általános iskolásokat Győrben.

Az osztályból sokan emelt szinten vizsgáztak egyes tantárgyakból, a tanulmányi versenyeken szép eredményeket értek el, többen felsőfokú nyelvvizsgát szereztek. Az osztályfőnökük Krupits Mária volt, és az összes tanáruknak sokat köszönhetnek.

Arra a kérdésre, hogyan ünnepelnek a diákok, az egyik szülő a lapnak elmondta, az elmúlt nyolc évet balatoni hétvégével zárják a gyerekek, akiknek Németh Tibor igazgató boldog, minden téren teljes életet kívánt.

Az összképhez tartozik: a 34 diák közül hivatalosan 33-an érettségiztek kitűnőre. Az egyedüli osztálytárs, aki az ötösök mellett egyetlen négyest is kapott, egy évig magántanuló volt, mivel a sportkarrierjére koncentrált Svédországban. A fiatalember profi jégkorongozó szeretne lenni - írja a Kisalföld.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×