INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 21. szerda
Hajna, Sámuel

bkk

repülőtér

100e

busz

Budapest, 2017. június 27. A közvetlen repülőtéri buszjárat Budapest belvárosában 2017. június 27-én. A Liszt Ferenc-repülőtér és a Deák Ferenc tér között július 8-ától közlekedik a 100E jelzésű járat. MTI Fotó: Illyés Tibor

Sűrűbben jár majd a repülőtéri busz

Infostart

Már nem csak vasárnaponként közlekedik 10 percenként a 100E járat.

Május 27-től már hétfőnként és péntekenként is tízpercenként indul a 100E repülőtéri buszjárat. A fejlesztésnek köszönhetően a 100E autóbusz a legforgalmasabb utazási időszakokban, 8 és 19 óra között, tízpercenként indulva biztosítja a gyors és kényelmes utazást a belváros és a repülőtér között - közölte a BKK.

A 100E autóbusz 2017 júliusi elindulása óta a járat utasszáma folyamatosan emelkedik, ezért az elmúlt évben a BKK több fejlesztést is végrehajtott: a buszok követési ideje a korábbi 30-ról 20 percre változott, bővült az üzemidő, és tavaly nyár óta a belváros felől érkező buszok közvetlenül a repülőtér indulási szintjére érkeznek. A 100E busz kihasználtságát vizsgálva megállapítható, hogy az utasok száma továbbra is dinamikusan növekszik, a vasárnapi forgalom mellett a hétfői és pénteki napok forgalma kiemelkedő a hét többi napjához képest.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018