eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Elhunyt Dallos Andor

Tragikus hirtelenséggel, 2019. január 6-án hajnalban, életének 59. évében elhunyt az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad igazgatója, Dallos Andor.

Dallos Andor összesen 35 éven keresztül dolgozott az állami ménesgazdaságnál, 1993 óta pedig - 26 éven át – irányította is az intézményt, páratlan munkabírással, nagy szakmai igényességgel végezve munkáját. Pályafutása során kiváló szakmai kapcsolatokat, barátságokat ápolt az európai lipicai ménesek vezetőivel, szakmai munkásságának elismeréseképpen 2015-ben a Lipicai Lótenyésztők Nemzetközi Szövetségének (LIF) alelnökéül választották - írta közleményében az Agrárminisztérium.

Munkájának elismeréseképpen itthon is több kitüntetésben, díjban is részesült, köztük a Magyar Lovas Szövetség tenyésztői díjában, a szakma legjelesebb elismerésében, a Széchenyi-díjban, a Magyar Lipicai Lótenyésztő Országos Egyesület „gyémántkoszorús tenyésztő” díjában, a Magyar Lótenyésztők Országos Szövetsége „Magyar Lóért” díjában.

Munkája eredményeképpen a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont a magyar lovasélet kiemelten fontos központjává vált.

Dallos Andort az Agrárminisztérium saját halottjának nyilvánítja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×