eur:
393.3
usd:
367.44
bux:
67062.43
2024. április 26. péntek Ervin
Egy autó ónos esőtől eljegesedett szélvédőjét tisztítják Nagykanizsán 2016. december 14-én.
Nyitókép: MTI/Varga György

Nagy változások az időjárásban

Csapadékos lesz a vasárnap, majd újabb hidegfront érkezik.

Vasárnap gyakran lesz erősen felhős az ég és több helyen kisebb esőre, záporra is számítani kell, de az Északi-középhegységben havas eső, a hegycsúcsokon havazás is előfordulhat – közölte az Időkép. A legmagasabb hőmérséklet 2 és 11 Celsius-fok között alakul, északon lesz hidegebb.

Hétfőn erős, viharos északnyugati széllel hidegfront halad át az ország fölött. Elszórtan kisebb eső, futó záporok, a hegyekben hózáporok kialakulhatnak, de már több helyen hosszabb időre is kisüt a nap. Délutánra 4 és 9 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a gyenge ónos eső miatt hétfőre Borsod-Abaúj-Zemplén megyére adott ki első fokú figyelmeztetést.

Kedden aztán változóan, erősen felhős lesz az ég. Északkeleten néhol, máshol több helyen kialakulhat kisebb eső, havas eső, hózápor. Szeles marad az idő, a Dunántúl északi felén erős lökések is lehetnek. Hajnalban -5, +2, délután 1-7 fok várható.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×