eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pexels

Visszatér a nyár, akár 30 fok is lehet

Szerdától folytatódik a nyáriasan meleg idő sok napsütéssel, és hétvégén is marad a kellemes meleg. Lehet, hogy ez a nyár utolsó nagy nekirugaszkodása, használják ki!

Szerda délelőtt több, délután kevesebb fátyolfelhő lesz az égen. Esőre nem kell számítani. Tovább melegszik a levegő: 27 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk délutánonként. A reggeli hőmérséklet 11-17 fok között alakul - írja a Köpönyeg.hu.

Csütörtök

Fátyolfelhők szűrhetik továbbra is a kellemes szeptemberi napsütést, esőre nem kell számítani. 29 fok körüli meleg lesz.

Péntek

Erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet, és az északi, északnyugati tájakon néhol zápor, zivatar is előfordulhat. Folytatódik a nyárias idő.

Hétvége

Csökken a felhőzet, sok napsütésre van kilátás. Kicsi az esély csapadékra. 23 és 29 fok közötti értékeket mérhetünk délutánonként.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×