eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Cristian Bolton chilei pilóta Edge 540 típusú gépével repül a Duna felett a Red Bull Air Race budapesti futama Master Class kategóriájának selejtezőjén 2017. július 1-jén.
Nyitókép: Kovács Tamás

Lezárják a Bem rakpartot a Red Bull Air Race miatt

Érdemes elkerülni a környéket a hétvégén.

Rendezvény előkészületei miatt lezárják a Bem rakpartot a Batthyány tér és a Vitéz utca között. A forgalmat a párhuzamos szakaszon kétirányúsított Fő utcába terelik. A Csalogány utcát szintén lezárják a Fő utca és a Bem rakpart között.

Szombaton 16 órától vasárnap 16 óráig a Budai alsó rakparton az Üstökös utca és a Halász utca között is lezárásra kell készülni.

Vasárnap üzemkezdettől 14 óráig a 19-es villamos nem jár a Clark Ádám tér és a Bécsi út/Vörösvári út között, a 41-es villamos pedig a Krisztinavároson át szállítja az utasokat. A 109-es autóbusz meghosszabbított útvonalon, a Szarvas térig közlekedik.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×