eur:
389.7
usd:
363.65
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Jégeső és szélvihar jöhet - itt a riasztás

Csütörtök délután és az esti órákban alacsony valószínűséggel elsősorban a Dunántúl keleti felében akár egy-egy intenzív vagy heves zivatar is kialakulhat, jégesővel - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat .

Zivatarokra nagyobb valószínűséggel a Dunántúlon az esti, késő esti óráktól számíthatunk, egy-egy heves zivatar kialakulására is van esély. A zivatarok vagy zivatar zóna környezetében viharos (> 60-80 km/h) szél, néhol nagyobb méretű jég (jégátmérő > 1, 2 cm) és lokálisan jelentősebb mennyiségű csapadék (> 15-20 mm) valószínű.

A zivatarrendszer fokozatosan északkeletre helyeződik, az éjféli órákat követően a középső országrészben, a hajnali, reggeli órákban az északkeleti területeken valószínű előfordulása, helyenként 55-65 km/h széllökés kíséretében. Északkeleten a délelőtti órákban kialakulhatnak még zivatarok, a déli, kora délutáni órákban egy-egy heves (> 90 km/h feletti széllökés, > 2 cm jégátmérő) zivatarra is van esély.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×