INFORÁDIÓ 
2019. március 24. vasárnap
Gábor, Karina

hóvihar

katasztrófavédelem

fotógráfus

tűzoltóság

baleset

Így látták a tűzoltók a márciusi hóvihar kemény pillanatait - képgaléria

Így látták a tűzoltók a márciusi hóvihar kemény pillanatait - képgaléria

Infostart

Sok közlekedési balesetet okozott a visszatérő tél az ország különböző részein. A tűzoltók közreadtak egy "tavaszi csokrot" a legkeményebb helyszíneken készült fényképeikből.

Vasárnap hajnalban a 4-es főút 74-es kilométerénél, Cegléd közelében például megcsúszott, árokba hajtott és az oldalára borult egy kisteherautó. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt - ezzel indítják a tűzoltók azt a képes beszámolót, amelyet közösségi oldalukon tettek közzé.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében jellemzően keresztbe fordult kamionokhoz, árokba csúszott és elakadt járművekhez riasztották a tűzoltókat, például az M3-as autópályán, a 4-es és a 36-os főúton.

Kecskemét térségében, az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán vasárnapra virradóra egy autószállító tréler okozott forgalmi akadályt és adott munkát a tűzoltóknak, akik a közúti forgalmat veszélyeztető, kidőlt fákat is eltávolítottak.

Hajdú-Bihar megyében, több helyen szintén kidőlt fákhoz riasztották a tűzoltókat. Az egységek beavatkoztak a 33-as számú főúton, Hortobágynál is, ahol félig az árokba csúszott egy kamion.

Az M3-as autópálya 83. kilométerénél három személyautó ütközött össze. A gyöngyösi és hatvani hivatásos tűzoltók két embert kimentettek a roncsok közül. A Heves megyei tűzoltók ugyancsak több esetben távolítottak el kidőlt fákat is.

Fotó: Ceglédi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, Kovács Andrea tűzoltó főhadnagy/Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Debreceni, Hajdúszoboszlói, Hatvani és Gyöngyösi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, Hevesi Katasztrófavédelmi Őrs

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018